CÉG

XINTEX® CSOPORT - MEGBÍZHATÓ ÉS BIZTONSÁGOS MEGOLDÁSOK AZ IPARI TISZTÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS TERÜLETÉN

A XINTEX-csoport alapvető képessége a közvetlen értékesítéssel kapcsolatos felfogásában érhető tetten. Cégünk az ipari tisztítás és karbantartás számára gyártott kiváló minőségű termékek szakértője. Termékeinket Európa-szerte használják a gazdasági élet szinte valamennyi területén dolgozó szakemberek.

A professzionális ipari tisztítás és karbantartás terén szerzett sokéves tapasztalatnak köszönhetően, a csoport képes a legmagasabb vevői elvárásoknak is megfelelni, és rugalmasan alkalmazni az új technológiákat és minőségi előírásokat. A  XINTEX egyet jelent a felkészültséggel, a megbízhatósággal és a rugalmassággal.

Az Egyesült Államokban alapított cégcsoport központi irányítását az osztrák vállalat végzi, feladata pedig a vevők szakszerű támogatása, és ezzel együtt az egyedi piacok sikeres kiszolgálása.

A XINTEX-CSOPORTHOZ TARTOZÓ CÉGEK

Termékeinket Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon, Szlovéniában és Horvátországban forgalmazzuk. E cégek együttese az adott helyzetre szabott megoldások fontos és szakavatott szolgáltatójává teszi csoportunkat.

FELKÉSZÜLTSÉG, AMELY GYŐZELEMRE VISZ

Erősségünket a csúcstechnológiájú know-how-val rendelkező, tapasztalt, kiváló felkészültségű és odaadó területi képviselőink, valamint az egyedi igényekre szabott megoldásaink jelentik.

TERMÉKVÁLASZTÉKUNK: LENYŰGÖZŐ RUGALMASSÁG

Széles termékválasztékunk mindig megfelelő megoldást kínál azokra a napi kihívásokra, amelyekkel a különböző iparágakból érkező felhasználóink szembenéznek. Cégünk kutatással és fejlesztéssel foglalkozó részlege magas fokú műszaki szakértelemmel rendelkezik, feladata új termékek kifejlesztése az egyedi igényeknek megfelelően.

KÜLDETÉSÜNK

„Minőség alkotása innovációval”: Folyamatosan újításra törekszünk. Ehhez középpontba állítjuk azokat a napi kihívásokat, amellyel vevőink szembenéznek, ugyanakkor ügyelünk a termékeink használatára vonatkozó személyes biztonságra is. Ez jelenti sikerünk alapját, ezzel nyilvánítjuk ki gazdasági és társadalmi felelősségvállalásunkat vevőink és munkatársaink felé is.

JÖVŐKÉPÜNK

„A technológia és a minőség szempontjából vezető szerepet szeretnénk betölteni fő piacainkon.” Ezért csak olyan technológiai és termékfejlesztéseket támogatunk, amelyek eredményeként versenyelőnyre teszünk szert az általunk kiszolgált piacokon.

CÉGÜNK FILOZÓFIÁJA

Vevői elégedettség
Tevékenységünk fókuszpontjában a következetesen alkalmazott vevőközpontúság áll. Az igazi vevői elégedettség alapját a megbízhatóság, a magas minőségi színvonal, valamint a szavahihetőség és a bizalom képezi.

A legjobb technológia
Folyamatosan dolgozunk azon, hogy erősségeink még szilárdabb lábakon álljanak, hogy vevőinknek a jövőben is kiválasztott elsőrendű üzleti partnerei maradhassunk.

A legkiválóbb minőség
A minőség a fejünkben születik. A legkiválóbb minőségre való törekvés alapvető szerepet játszik cégünknél.

A legjobb munkatársak
A kiváló személyes teljesítmények alapja a képzés, a motiváció és a munkahelyi megelégedettség. Társaságunk filozófiájának lényeges részét képezi munkavállalóink szakmai előmenetelen és kihívásokon keresztül megvalósuló fejlődési lehetőségének biztosítása.

Magas színvonalú, innovatív termékeink és lelkes munkatársaink együttesen eredményezik vevőink elégedettségét.