Companie

TECH-MASTERS - SOLUŢII INOVATOARE
ÎN DOMENIUL ÎNTREŢINERII
ŞI REPARAŢIILOR

Fiind o mică afacere în urmă cu mai bine de 25 de ani, această  companie s-a dezvoltat într-o companie care funcţioneaza în prezent pretutindeni în Europa.
 
Sistemul de vânzări directe este esenţa competenţei noastre. Suntem specialişti în produse de înaltă calitate, folosite în aplicaţii ce servesc nevoilor din  domeniul comercial, industrial si automotiv. Produsele noastre sunt folosite în toată Europa, de oameni profesionişti din industrie si din domeniul mentenanţei.
 
Experienţa vastă în servicii si mentenanţă profesionale, permite grupului nostru să îndeplinească cele mai exigente cereri ale clienţilor şi să adopte noi tehnologii flexibile si standarde de calitate. TECH-MASTERS militează pentru competenţă, siguranţă şi flexibilitate.
 
Sediul central al Grupului se află în Austria si are sarcina de a-şi susţine profesional clienţii si de a satisface impreună cu aceştia  nevoile specifice fiecărei pieţe.

COMPANIILE GRUPULUI
TECH-MASTERS

Companiile grupului nostru îşi distribuie produsele în Austria, Germania, Italia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croaţia şi România, fuziunea acestora transformând grupul nostru într-un important şi competent furnizor de soluţii pentru orice problemă.

COMPETENŢA CARE ÎNVINGE

Experienţa, înalta calificare şi devotamentul angajaţilor combinate cu arta îndemânării şi soluţiile concentrate pe fiecare cerere în parte, toate acestea reprezintă armele noastre. Avantaje care fac diferenţa!

PRODUSELE NOASTRE:
DIVERSITATE CARE IMPRESIONEAZĂ

Diversitatea produselor noastre oferă întotdeauna cele mai potrivite soluţii pentru provocările zilnice cu care se confruntă consumatorii noştri din diverse domenii. Departamentul de cercetare-dezvoltare al companiei noastre se bucură de o experienţă îndelungată în expertiza tehnică şi dezvoltă continuu produse noi pentru aplicaţii uzuale.

MISIUNEA NOASTRĂ

“Creăm calitate prin inovaţie”: Crearea continuă a soluţiilor inovatoare este ambiţia noastră. Astfel, atenţia noastră se îndreaptă atât către provocările cu care au de-a face consumatorii noştri, cât şi către problema siguranţei personale în folosirea produselor noastre. Aceste preocupări reprezintă esenţa succesului nostru, cu ajutorul căruia reuşim întotdeauna să satisfacem din punct de vedere economic şi social, atât clienţii cât şi angajaţii noştri.

VIZIUNEA NOASTRĂ

“Să fim lider pe piaţă în tehnologie şi calitate”. Perseverăm continuu în dezvoltarea de tehnologii şi produse care duc la un adevărat avantaj competiţional pe pieţele pe care activăm.

FILOSOFIA COMPANIEI

Satisfacţia clientului

Activităţile noastre sunt deplin orientate către client. Siguranţa şi înalta calitate, cât şi încrederea reprezintă esenţa adevăratei satisfacţii ale clientului.

Cea mai bună tehnologie

Ne dezvoltăm continuu pentru a rămâne şi pe viitor, un partener puternic şi de prima clasă pentru clienţii noştri.

Cea mai bună calitate

Conceptul “calitate” sălăşluieşte în minţile noastre, ale tuturor. Lupta pentru cea mai înaltă calitate este o componentă esenţială în compania noastră.

Cei mai buni angajaţi

Training-ul, motivarea şi satisfacţia la locul de munca stau la baza celor mai înalte realizări personale. Dezvoltarea angajaţilor prin provocări şi premii, este un concept valoros, esenţial în filozofia companiei noastre.