Podjetje

SKUPINA XINTEX® – ZANESLJIVE IN VARNE REŠITVE INDUSTRIJSKEGA ČIŠČENJA IN VZDRŽEVANJA

Osnovna usposobljenost skupine Xintex® je neposreden prodajni pristop. Specializirani smo za visokokakovostne izdelke za industrijsko čiščenje in vzdrževanje. Naše izredno učinkovite in kakovostne izdelke uporabljajo strokovnjaki za različne panoge v Evropi.

Dolgoletne izkušnje s strokovnim industrijskim čiščenjem in vzdrževanjem nam omogočajo, da izpolnjujemo visoke zahteve kupcev ter sprejemamo nove prilagodljive tehnologije in standarde kakovosti. XINTEX® pomeni usposobljenost, zanesljivost in prilagodljivost.

Skupina, ki je bila najprej ustanovljena v ZDA, ima sedež in upravo v Avstriji. Njena naloga  je strokovna podpora članom skupine, ki s skupnimi prizadevanji oskrbujejo posamezne trge.

PODJETJA SKUPINE XINTEX®

Izdelke prodajamo v Češki republiki, Slovaški, Madžarski, v Sloveniji in Hrvaški. Z združitvijo teh podjetij je nastal pomemben in kompetenten ponudnik rešitev po meri.

ZMAGOVALNA USPOSOBLJENOST

Naše prednosti so izkušeni, visokokvalificirani in predani zaposleni, vrhunsko znanje in izkušnje ter rešitve po meri za individualne zahteve. Prednosti, ki prepričajo!

PRODAJNI PROGRAM: NAVDUŠUJOČA VSESTRANSKOST

Naša široka paleta izdelkov ponuja ustrezne rešitve za vsakodnevne izzive, s katerimi se srečujejo naše stranke iz različnih industrijskih panog. Naš oddelek za raziskave in razvoj odlikujeta visoka stopnja tehničnega znanja in razvoj novih izdelkov za vsakodnevno uporabo na posameznih trgih.

NAŠE POSLANSTVO

»Ustvarjanje kakovosti z inovacijo«: ker si prizadevamo za stalen razvoj inovacij, smo osredotočeni na vsakodnevne izzive, s katerimi se srečujejo naše stranke, in osebno varnost pri uporabi naših izdelkov. To je tudi temelj našega uspeha, s katerim izpolnjujemo gospodarsko in družbeno odgovornost do naših strank in zaposlenih.

NAŠA VIZIJA

»Postati vodilni na področju tehnologije in kakovosti na najpomembnejših trgih.« V skladu s tem se odločamo samo za razvoj tistih tehnologij in izdelkov, ki nam zagotavljajo konkurenčno prednost na trgih, kjer smo prisotni.

FILOZOFIJA PODJETJA

Zadovoljstvo strank

Glavno vodilo naših aktivnosti je usmerjenost k strankam. Zanesljivost, visoka kakovost, prepričljivost in zaupanje so temelj za resnično zadovoljstvo strank.

Najboljše tehnologije

Nenehno krepimo svoje prednosti, zato da ostajamo vrhunski poslovni partner, ki ga izberejo naše stranke.

Najboljša kakovost

Kakovost izvira iz vseh nas. Prizadevanje za najvišjo kakovost je temeljni sestavni del našega podjetja.

Najboljši zaposleni

Usposabljanje, motiviranost in zadovoljstvo pri delu so ključni za odlične osebne dosežke. Razvoj zaposlenih z napredovanjem in postavljanjem izzivov je bistven del filozofije našega podjetja.

Zadovoljstvo strank je rezultat zanesljivih visokokakovostnih izdelkov in zaposlenih, ki so predani svojemu delu.